R.P.A har sedan år 1995 arbetat med att hjälpa våra kunder med en heltäckande och kvalificerad service i frågor som rör personförsäkring och kringliggande områden.

Vi arbetar nära både privatpersoner, företagare samt företag och har lång erfarenhet av olika upplägg där skatt påverkas av försäkring samt kapitalplacering därtill.

Vi har avtal med ett stort antal försäkringsbolag som möjliggör att vi kan jämföra och finna de olika bolagens styrkor, priser och övriga villkor för att alltid försöka se till att våra kunder får den bästa lösningen.

Vi har även ett brett kontaktnät, både i Sverige samt internationellt, gällande övriga frågor såsom juridik, skatter samt HR där pension och försäkring berörs.

Vi på R.P.A har ambitionen att alltid ge dig som kund hos oss bästa service och skapa förutsättningar för en långsiktig relation.

R.P.A är medlem i Hjerta, som är en av Nordens största förmedlarorganisationer inom försäkring och finansiella tjänster för att möjliggöra rätt pris och produkt genom upphandlingsstyrka. R.P.A är också medlem i nätverket Sigillet som består av ett flertal försäkringsmäklerier runt om i Sverige där vi har kontinuerligt erfarenhetsutbyte.